TOBIAS SLABBEKOORN

VISIE

Jimmy’s staat voor beleving, kwaliteit, vakkundigheid, tijd nemen voor elkaar. Misschien bekruipt u soms ook het gevoel dat die samenleving van ons toch wel op een heel hard rijdende sneltrein lijkt. Maar Jimmy’s trapt op de rem. Wij willen dat onze klanten de mode en vernieuwing beleven, waarbij de verrassing, de innovatie en de presentatie de triggers zijn om in alle rust in een prachtige ambiance te genieten.

De nieuwe Jimmy’s Site is voor u de perfecte voorbereiding voor uw bezoek. Op onze nieuwe site kunt u niets meer kopen. Onze site wordt namelijk uw kompas. Het product dat wij met zoveel energie, passie en visie inkopen kan niet met een papiertje erom zonder enige vorm van advies en redelijk anoniem onze shop verlaten. Dan doen we namelijk niet meer wat we zeggen: staan voor beleving, kwaliteit, vakkundigheid, de tijd nemen voor elkaar. Jimmy’s Site wordt zo uw kompas waarin u niet wordt beperkt, maar juist wordt geconfronteerd met Total Looks en persoonlijkheid. 
 

Tot ziens bij Jimmy’s Mode. 

#FOLLOWUS

@jimmysmode

STAY IN TOUCH

Benieuwd naar alle ontwikkelingen bij Jimmy's? Volg ons dan via onze social media kanalen en schrijf je hier in voor onze newsletter.

Whatsapp
Morgen Internet - Zorgeloos website