TOBIAS SLABBEKOORN

MODE MET EEN HART

Jurken en rokken spelen een belangrijke rol in de damescollectie winter 2019. De collectie heeft een luxe uitstraling, is comfortabel en stijlvol. De collectie is classy maar ook sporty te dragen. Dus met een mooie elegante hak of met een boot of een uitgewerkte sneaker.
Een mooie sweater of cashmere pull mag niet ontbreken in dat geheel. De stoffen zijn zeer inspirerend en de tonen zijn verre van saai. Heerlijk, een kleurrijke winter! Zo kunt u hartje winter terecht bij Jimmy’s in het hart van Tilburg. Ook  de heerlijke warme winterjas en mantels zijn sterk vertegenwoordigd. En jawel, de lammy komt eraan! Maar gezien de keuze willen wij daar een event voor organiseren en ik beloof u: dit is te mooi voor woorden. Binnenkort vertellen we u daar meer over.
In de nabije toekomst gaan wij met verrassende events uw modehart sneller laten kloppen en dat zal gepaard gaan met veel gezelligheid en familygevoel.Want Jimmy’s staat tenslotte voor beleving, niet waar!

  
  

#FOLLOWUS

@jimmysmode

STAY IN TOUCH

Benieuwd naar alle ontwikkelingen bij Jimmy's? Volg ons dan via onze social media kanalen en schrijf je hier in voor onze newsletter.

Whatsapp
Morgen Internet - Zorgeloos website