TOBIAS SLABBEKOORN

MANNEN HARTEN

Mannen zijn van het comfort. Kleding moet fijn zitten en je moet er je goed in voelen. Dát zijn nu  precies de opdrachten waar ik tijdens mijn inkoop en de samenstelling van de collectie rekening mee houd.
Ik ben namelijk  zelf óók zo’n man. Maar ik wil daarbij wel op een passende manier vernieuwend zijn. Daarom zijn lef en creativiteit belangrijke elementen die ik altijd in de collecties zal blijven doorvoeren. Want ik weet: dat vinden onze klanten ook heel leuk.
 
De winkel staat er weer prachtig bij en aan de presentatie van de collectie is opnieuw zeer veel aandacht besteed.   De kwaliteit druipt er van af. De fantastische kleuren en modelleringen maken dat het weer een mooi seizoen  gaat worden. Ik zal u verder niet teveel details verklappen,   maar het  Jimmy’s team weet als geen ander waar u als  klant blij van wordt. Bovendien wordt u ook optimaal geadviseerd en geserved.
Wij nodigen u daarom uit om gezellig met een lekker kopje koffie of een fijn glas wijn een momentje te pakken bij Jimmy’s Men.
 
Groeten van Jimmy’s Crew.

  
  

#FOLLOWUS

@jimmysmode

STAY IN TOUCH

Benieuwd naar alle ontwikkelingen bij Jimmy's? Volg ons dan via onze social media kanalen en schrijf je hier in voor onze newsletter.

Whatsapp
Morgen Internet - Zorgeloos website