TOBIAS SLABBEKOORN

MAART ROERT ZIJN STAART

Maart roert zijn staart .
 
Dat kun je wel zeggen wat een maand!  Maart 2020  een maand die men niet snel meer zal vergeten. Toch ben ik dagelijks op mijn kantoor om alles wat in mijn macht en kennis ligt zo goed mogelijk in banen te leiden.
Mijn denktank , creativiteit en positiviteit zijn op dit moment zeer op zijn plaats.  Oppakken wat je kan en  ideeën en zaken waar in het verleden geen tijd voor was nu doen.  Even niks aan het toeval overlaten. Deze week starten wij dan ook met de opnames van  Jimmy’s Fashion TV  waarin verschillende items aan bod komen  en het bedrijf Jimmy’s in al zijn facetten zal worden gepresenteerd.
Spannend maar wel iets waar we heel veel zin in hebben en hopelijk mag het voor ons allen een succes zijn.  Wellicht een opening waar vele retail collega’s iets mee kunnen , want goed voorbeeld doet  volgen.
Dames & heren ondernemers we gaan allen weer even terug naar de klas. De opdracht luidt, met zo min mogelijk middelen een zo groot mogelijk resultaat zien te realiseren.  Dat is tenslotte de definitie van de economie. Zeker in deze tijd.
Het zijn écht roerige tijden. Het voelt voor mij weer een beetje als de beginjaren van Jimmy’s. Enthousiasme en niet te veel nadenken, gewoon doen met een tomeloze inzet en genieten van elk klein succesje.
Zo voel ik het weer.  Is het “young again” of gewoon keiharde realisme , ik denk beide .
We gaan ons als team voorbereiden op een nieuwe, mooie  en uitdagende periode. En hopelijk mogen wij U in alle gezondheid weer ontmoeten bij Jimmy’s.
 
Lieve modegroet Tobias
 

#FOLLOWUS

@jimmysmode

STAY IN TOUCH

Benieuwd naar alle ontwikkelingen bij Jimmy's? Volg ons dan via onze social media kanalen en schrijf je hier in voor onze newsletter.

Whatsapp
Morgen Internet - Zorgeloos website