TOBIAS SLABBEKOORN

IN GESPREK MET NATHALIE

Even voorstellen: Nathalie Hofkens, zojuist uit haar fotosessie gestapt en heel oprecht blij en enthousiast over het resultaat.
Ze toont een paar foto’s op haar smartphone en ze omschrijft haar enthousiasme over de fotografe als: “wat een vakvrouw!”
Nou, daarmee is meteen gezegd dat Nathalie een perfectionist is en altijd  zal blijven.
“Het moet gewoon klóppen,” zegt ze dan.

Nathalie is 32 jaar en getrouwd met Mark. Samen hebben ze  prachtige dochter Rosalie. “Mark en ik zijn allebei enig kind en onze ouders zijn nog in goede gezondheid. Dat is een kostbaar bezit en dat maakt me blij en gelukkig.”
Nathalie is voornamelijk moeder en zeker ook de drijvende kracht naast haar man, directeur- eigenaar van een vooraanstaand schoonmaak- bedrijf dat door het hele land opereert.
Hun slogan: wij maken alles schoon!  Geen kapsones dus, maar vakwerk leveren en klaren die klus.

Nathalie volgt de zaak op de voet, want er stroomt van huis uit  óók ondernemersbloed door haar aderen. Op gepaste tijden is ze dan ook binnen het bedrijf actief.
Het enthousiasmeren van toekomstige relaties en  marketing staan op haar to-do-list. Ze vindt het erg belangrijk en vanzelfsprekend langdurige relaties, waarbinnen de gunfactor een belangrijke rol speelt, goed te onderhouden.
En daarbij wil ze graag binnen het bedrijf op het menselijk vlak van meerwaarde zijn.
Daarnaast kan Mark zijn verhaal bij haar kwijt over de actuele ontwikkelingen. Zelf zegt ze daarover: ”balans zowel in het werk als privé is erg belangrijk voor het geluk voor ons alledrie.”
Het is dus wel duidelijk waar bij Nathalie de focus ligt. Daarnaast heeft ze natuurlijk ook haar hobby's: skiën, koken, gezellig eten en drinken en niet te vergeten haar passie voor mode.
Nathalie  is een vrouw met stijl die zich graag laat adviseren en verrassen. Én ze is, zoals wij het noemen, echt een eindbeslisser. Ook als het gaat om het aankleden van haar man is haar mening van groot belang.
Terecht spreken wij over een fantastisch mens met veel smaak en beleving, gevoelig voor sfeer en een observatievermogen alsof het haar eigen zaak zou kunnen zijn. Ze staat altijd klaar voor positieve feedback richting ons team. Nathalie vindt veel moois bij Jimmy’s, maar Red Valentino steelt elke keer weer haar  modehart .  Ze sluit af met een prachtig statement: “Jimmy's moet je niet alleen zien, maar beleven!
Een lieve groet aan jullie allemaal en bedankt voor het fijne gesprek en de mooie presentatie.”

#FOLLOWUS

@jimmysmode

STAY IN TOUCH

Benieuwd naar alle ontwikkelingen bij Jimmy's? Volg ons dan via onze social media kanalen en schrijf je hier in voor onze newsletter.

Whatsapp
Morgen Internet - Zorgeloos website