TOBIAS SLABBEKOORN

HEB VERTROUWEN

 Heb vertrouwen! Dat zeg ik elke dag tegen het team en mezelf. We gaan niet afwachten en stil zitten. We richten onze pijlen op de nabije toekomst. We beleven de stilte en de onzekerheid als een nieuwe start in een veranderende economie.
 
Zie het maar als het aquarium dat helder wordt waardoor de mooie goudvisjes plotseling weer in beeld komen. Het is aan u én aan ons om het water te laten stromen en  daarin onze positieve energie terug te vinden.
 
Met die gedachte zijn we bij Jimmys alles aan het voorbereiden om samen met u als gewaardeerde klant het voorjaar in te zetten. Een voorjaar waarin we elkaar weer mogen zien, elkaar weer complimenten mogen geven en weer kunnen lachen en genieten in een gezellig samenzijn. Dat zal onze nieuwe omhelzing worden!
 
Wij gaan u verrassen met Jimmys Men. Volledig gerestyled  als een Modehuis waar shoppen nóg meer een beleving wordt En ja, we zijn trots dat we dat gewoon doen! 
 
Dat is vertrouwen hebben! En dat vertrouwen hebben wij  het afgelopen jaar van u mogen voelen en met u mogen delen. En dat is een groot goed.
Jimmys wenst u veel gezondheid én gezelligheid voor 2021.
 

#FOLLOWUS

@jimmysmode

STAY IN TOUCH

Benieuwd naar alle ontwikkelingen bij Jimmy's? Volg ons dan via onze social media kanalen en schrijf je hier in voor onze newsletter.

Whatsapp
Morgen Internet - Zorgeloos website