TOBIAS SLABBEKOORN

HARTELIJK WELKOM

Bij Jimmy’s Mode gaat het over mode en over seizoenen. Mede dankzij u gaan wij het zomerseizoen succesvol afsluiten. Wij zijn u oprecht dankbaar dat wij met onze passie, ons werkplezier én smaakvolle keuzes het seizoen met u mochten delen.  
We zijn ook blij met de vele complimenten voor ons vernieuwde interieur op de 1st floor: Dames, en de  2nd floor: Next Level Room. Daar doen we het tenslotte voor, om in een mooie ambiance met beleving u elke keer weer het juiste gevoel te geven.
Voor de meesten van u zijn de vakanties voorbij. Voor ons ook. We zijn lekker uitgerust en weer klaar om de herfst/wintercollectie 2019  volledig te presenteren. Mooie materialen, opnieuw vernieuwing met verrassende merken, en zoals altijd uw favoriete merken met nieuwe impulsen. Kortom, er is weer veel zorg en creativiteit aan besteed. Wij zijn klaar om samen met u de eerste indrukken van de collecties te  beleven. Het Jimmy’s team geniet nog even na van de laatste zonnestraaltjes en we ontvangen u graag binnenkort bij Jimmy’s.
 
lieve modegroet, Jimmy’s Crew.
 
 
 

#FOLLOWUS

@jimmysmode

STAY IN TOUCH

Benieuwd naar alle ontwikkelingen bij Jimmy's? Volg ons dan via onze social media kanalen en schrijf je hier in voor onze newsletter.

Whatsapp
Morgen Internet - Zorgeloos website