TOBIAS SLABBEKOORN

EVEN VOORSTELLEN PATRICIA

Mijn naam is Patricia Louer en ik werk sinds 1987 bij Jimmy’s waar ik de liefde voor het vak heb ontwikkeld en mijn geliefde heb ontmoet.
Ik ben begonnen als parttimer tijdens mijn textielmanagementopleiding TMO Detex in Doorn, heb de damesmode mee ontwikkeld en ben samen met Tobias van de Heuvelstraat verhuisd naar ons huidige pand, waar we al weer vele mooie jaren gevestigd zijn.
De liefde en passie voor mode zitten in mijn DNA. 
Dit vak dat elk seizoen weer nieuw, anders, verrassend & creatief is, inspireert mij enorm. Het is en blijft een uitdaging.
Ik werk zowel op de dames- als op de heren afdeling en maak deel uit van het managementteam. Ben veelzijdig in mijn vak en houd me bezig met tailoring (het technische deel van ons vak), marketing en visual merchandising. Wat betreft de dames ben ik verantwoordelijk voor de inkoop, samen met Muriel bezoek ik Milaan, Parijs, Antwerpen, Londen en Amsterdam. We kopen daar de mooiste labels in die u elk seizoen weer doen verrassen
Het zijn de combinaties en mix van labels die ons  uniek maken. Altijd weer op zoek naar iets nieuws, zodat we de inspiratie en vernieuwing die het modevak vraagt nooit kwijtraken.

Ik hou er van om de klanten uit te dagen tot iets nieuws. Maar wat uiteraard wel bij de persoon past en vooral de sterke punten van de persoon benadrukt. Het mooie uit ieder mens halen is mijn missie. Met de juiste dosis creativiteit is het een uitdaging om te mogen stylen, en tot een combinatie te komen die uniek is voor deze persoon. Dat vind ik heerlijk om te doen. En dat is ook een bijzondere kwaliteit waarmee wij, Jimmy’s mode, onszelf  onderscheiden.

Mijn persoonlijke smaak is stijlvolle eenvoud, vrouwelijk & stoer. Dat  zijn de 3 elementen die in mijn outfit tot zijn recht moeten komen, niet te afgepast en altijd een creatieve twist.
De merken die mij persoonlijk het meest raken zijn Isabel Marant, Red Valentino,  Zadig& Voltaire, IRO, & Forte Forte Vooral een mix van merken en een tegenstelling van stijlen is wat mij aanpreekt in een outfit.
De schoenen onder mijn outfit bepalen mijn look en draagmoment. Onder het zelfde jurkje of outfit kunnen zowel sneakers als mooie hakken, de gelegenheid bepaald mijn keuze. Isabel Marant is wel mijn favoriet op gebied van sneakers en laarsjes, maar ook een mooie hak van Lola Cruz draag ik graag.

Altijd in beweging zijn is wat mij gelukkig maakt, zowel zakelijk als privé. Sporten  is voor mij een "must do" elke week. Werken aan lichaam en geest, mezelf blijven ontwikkelen is voor mij van essentiel belang. Moeder zijn van mijn allerliefste dochter, mijn relatie met mijn geliefde Tobias, samen vormen wij een prachtig gezin, genieten van elkaar en het leven, dat maakt mijn ultieme geluk compleet.
Onze vakantie vieren wij het liefst op Ibiza. De rust bij een agroturismo met dichtbij de drukte die we op kunnen zoeken wanneer we maar willen is waar wij ontzettend van kunnen genieten samen.
Als we uit eten gaan doen we dat graag met z’n drieën. Bij Ballaro zijn we kind aan huis. Samen gaan we ook graag naar Alma beide in Oisterwijk. In Tilburg staan Rak en Jaxx marina op ons lijstje van favorieten.
 

#FOLLOWUS

@jimmysmode

STAY IN TOUCH

Benieuwd naar alle ontwikkelingen bij Jimmy's? Volg ons dan via onze social media kanalen en schrijf je hier in voor onze newsletter.

Whatsapp
Morgen Internet - Zorgeloos website