TOBIAS SLABBEKOORN

EVEN VOORSTELLEN NIELS

Mijn naam is Niels Rutten, al geruime tijd  werkzaam bij Jimmy's. Een breed takenpakket in een kleine organisatie is precies datgene wat bij me past. Marketing en sales zijn mijn kerntaken en als mede- inkoper van de Italiaanse merken gaat mijn hart als " fashionlover"  sneller kloppen. De pure Italiaanse merken genieten mijn persoonlijke voorkeur. Onze merken als Dondup, Eleventy en Filippo de Laurentiis hebben mijn persoonlijke voorkeur. In deze authentieke Italiaanse merken bewonder ik de eenvoud en ambacht bij de veelal nog familiebedrijven. Mijn eigen kledingstijl omschrijf ik als smart casual met een dandy touch. Je ziet me dan nog  geregeld in mooi maar sportief kostuum van Eleventy of combinatie met mijn favoriete Dondup broek. Als modeliefhebber kijk ik ook altijd uit naar de inkoop van de schoenencollecties, en dan met name Santoni. De pure klasse en ambacht druipt ervan af en een mooie schoen of perfecte sneaker is onmisbaar in ieders garderobe.

Doordat de modewereld altijd in beweging is en dagelijks evolueert, past de branche als mens uitstekend bij me. Ik  zoek graag naar nieuwe uitdagingen, het  dynamische modevak is mij daarom op het lijf geschreven. Deze eigenschap bracht me een aantal jaar geleden ook bij Jimmy's en koos ik bewust voor een carriere switch en ook voor dit prachtige bedrijf wat een aantal jaar geleden resulteerde in een compagnonschap met de grondlegger van ons bedrijf, Tobias. Niet alleen de mode heeft dynamiek, ook de mensen achter de schermen bij Jimmy's waarmee ik het management team vorm, geven me dagelijks veel energie en  werkplezier om Jimmy's verder mee uit te laten groeien samen met ons hechte team.

Als trotse vader van drie kinderen (Sasha, Maan & Mint) spendeer ik mijn vrije tijd het liefste met mijn gezin en mijn vrouw Muriël. Lekker sporten en zo mijn geest vrijmaken vind ik heerlijk evenals een avondvullend diner met zijn twee of met vrienden geven mijn weekenden kleur.  Is er iets te vieren dan heerlijk lang tafelen bij Alma in Oisterwijk of neerstrijken in de Piushaven bij RAK behoren tot mijn favoriete horeca locaties. De vakantieperiode breng ik het liefst door in Italië.  Het eten, de passie van de mensen en de schoonheid van dit land met haar modische inwoners geven mij alles wat ik nodig heb tijdens mijn holiday!
Ik hoop je snel te ontmoeten (of weer te zien) bij Jimmy's.
 

 

 

 

 

 

#FOLLOWUS

@jimmysmode

STAY IN TOUCH

Benieuwd naar alle ontwikkelingen bij Jimmy's? Volg ons dan via onze social media kanalen en schrijf je hier in voor onze newsletter.

Whatsapp
Morgen Internet - Zorgeloos website