TOBIAS SLABBEKOORN

EVEN VOORSTELLEN MURIËL

"Ik ben Muriël Rutten-Louer en ik ben sinds 2006 werkzaam bij Jimmy's. Ik werk uitsluitend op de damesverdieping, omdat daar mijn passie ligt. Met hart en ziel doe ik samen met Patricia de inkoop.
Dat is waar de passie begint. De mooiste collecties samenstellen voor onze klanten die daar ieder seizoen weer optimaal van kunnen komen genieten. Ik vind het heel gaaf om mijn creativiteit en voorkeuren op het gebied van fashion te laten gelden.
Ik houd me dagelijks bezig met de laatste mode in Parijs, Milaan en Londen. Geweldig om steeds vernieuwing te zoeken. Contemporary, hip en trendy zijn de stijlen waar ik van houd. Dit vervolgens vertalen voor onze klant en de juiste stijl vinden bij de dame die ik mag aankleden is eer van je werk krijgen. 
Mijn eigen stijl is het liefst altijd net even anders dan de rest. Ik houd van gedurfde combinaties en vind het heerlijk om mijn klant uit haar comfortzone te halen. Haar een nieuwe kant van haarzelf te laten zien.   
Een paar van mijn favoriete merken zijn Isabel Marant Étoile, Iro en Zadig & Voltaire.
Schoenen bij een outfit zijn voor mij van essentieel belang. Voor mij werkt een set niet als er niet precies de juiste schoen onder gedragen wordt. Het gaat om de juiste balans. Ik draag graag sneakers. De sneakers van Isabel Marant hebben vaak een verhoging bij de hiel ingebouwd, dat komt je figuur ten goede en is daardoor ook mooi onder een rok of een jurk. En verder een mooie stoere laars met hak.
Verder ben ik een trotse mama van 3 heerlijke kinderen. En ik geniet ontzettend van mijn gezin. De liefde binnen ons gezin maakt me erg gelukkig. 
Als ik tijd over heb voor mezelf, ga ik het allerliefst hardlopen. Dat geeft me echt een kick en ik voel me er heerlijk bij. Ook hierbij zoel ik graag de grens op. Tilburg Ten Miles en een halve Marathon zijn de doelen waar ik jaarlijks naar streef. Zo zorg ik goed voor mijn lichaam in combinatie met een gezonde lifestyle. 
Natuurlijk vind ik het ook fijn af en toe eens heerlijk te genieten van een "diner for two" met mijn man. Dan worden wij fantastisch verwend bij Alma in Oisterwijk. Genieten van een verrassings-menu met bijpassend wijnarrangement. Maar een gezellige lunch bij Rak in Tilburg waar ze een pata negra hebben die smelt in je mond, is ook ontzettend fijn. 
Als we met ons gezin op vakantie gaan, zijn Ibiza en Italië favoriet.
Ibiza, om de fijne prachtige baaitjes en het gevoel van een soort van magie. Het is altijd thuiskomen zodra we zijn geland. En Italië, omdat het eten er zo heerlijk is, ze er hele mooie winkels hebben en ik houd erg van de vrolijke mensen. 
Dit alles kunnen blijven doen zorgt ervoor dat ik lekker in mijn vel zit en dat ik stralend voor de dag kan komen. 

#FOLLOWUS

@jimmysmode

STAY IN TOUCH

Benieuwd naar alle ontwikkelingen bij Jimmy's? Volg ons dan via onze social media kanalen en schrijf je hier in voor onze newsletter.

Whatsapp
Morgen Internet - Zorgeloos website