TOBIAS SLABBEKOORN

EVEN VOORSTELLEN IVO

Ik ben Ivo Koorneef en al geruime tijd teamlid binnen Jimmy’s.
Hier ben ik werkzaam op de herenafdeling en  o.a. als Tailor verantwoordelijk voor het maatwerk  wat tot een van onze services behoort. Geweldig om samen met een klant een gepersonaliseerd kostuum, kolbert, jas en/of shirts te creëren en na ontvangst vanuit produktieland Italië deze te mogen overhandigen. Altijd een bijzonder moment.
Voortdurend ben ik op zoek naar nieuwe trends, merken en ook verschillende stijlen van presenteren van onze collecties op de vloer en etalages . Hiervoor ga ik dan ook graag naar nationale en internationale beurzen om zo de mooiste en beste keuzes te kunnen maken in koppeling met de inkoop. 
Als Tailor zul je mij bijna altijd met een maatwerkstuk aan door de winkel zien lopen. Dit is meestal van het merk Luigi Bianchi Mantova. Maar natuurlijk heb ik ook binnen onze ingekochte collecties een aantal favorieten.  Zoals; Eleventy Milano, Gabriele Pasini, Doucal’s schoenen, Mazzarelli shirts en de sportsfashion collecties van PMDS en Paul&Shark.
Bij Jimmy’s ben ik werkzaam op de  dinsdagen, donderdagen en zaterdagen, en eventueel op afspraak.
In mijn vrije tijd behoort sporten tot mijn grootste hobby. Dit doe ik dan ook zeker 6 dagen in de week en mag ik ook andere mensen hierin inspireren en motiveren om het bereiken van gestelde doelen.  Een gezonde leefstijl is dan ook mijn “way of living” En in combinatie met het prachtige modevak, waarin inspireren en motiveren ook tot mijn kernwaarden behoren, maakt mij dat een blij mens. 
Hiernaast ben ik ook vader van twee geweldige zoons en woon samen met mijn  lieve vriendin. Als echte familieman ben ik hier dan ook ontzettend trots op en mag dat graag uitdragen.
Op vakantie gaan wij graag naar Zuid-Frankrijk en genieten we van zon , zee, en sportieve gezinsactiviteiten.
Graag verwelkom ik u bij ons de winkel.

#FOLLOWUS

@jimmysmode

STAY IN TOUCH

Benieuwd naar alle ontwikkelingen bij Jimmy's? Volg ons dan via onze social media kanalen en schrijf je hier in voor onze newsletter.

Whatsapp
Morgen Internet - Zorgeloos website