TOBIAS SLABBEKOORN

EEN ENERVEREND VAK

Wat een enerverend vak hebben we toch!
Het was een mooi seizoen waarin mode en sport elkaar tegenkwamen. Voor een inkoper is het altijd heel interessant om daar een stijl in aan te geven waarin je jezelf zonder gêne kunt presenteren. De materialen en kleurbeelden en de perfecte pasvormen maken het geheel tot een mooi plaatje. Kortom: er is een toon gezet die wij de juiste vertaling geven.
 
Met de creativiteit die tekenend is voor het Jimmy’s team  zijn we op weg gegaan om voor de zomer 2019 verrassend voor de dag te komen. Tegen de tijd dat het zomerseizoen 2019 aanbreekt, informeer ik u hierover. Natuurlijk met de bijpassende looks.
 
Ook de business is weer in beeld. Het mooie kostuum, de fraaie combinaties met hoogwaardige materialen komen er weer aan!  En het maakt mij als vakman gelukkig een rol spelen in de wereld van Fashion. Zoals u weet is onze knowhow hierin bijzonder groot. We gaan dan ook vanaf januari 2019 een "Stanza Privata" openen waarin de real fashion business en sartoriale (het echte kleermakerswerk) én een corner van schoenen van Santoni  werkelijk een bijzondere beleving zullen zijn.
 
Ceremonia (trouwsuits) presenteren we op afspraak en de aandacht die we hieraan voor u  besteden zal een echte beleving worden op uw romantische weg naar de bezegeling van uw huwelijk.
 
De merken Eleventy Milano en LBM 1911  zijn nieuwkomers. Werkelijk prachtig Italiaans. En voor de duidelijkheid: ook Jimmy's heeft in zijn gehele collectie rekening gehouden met mannen met maat 38 jeans, maat 56 kolberts en kostuums en maten 45 shirts en XXL in de pulls. Jimmy's brengt namelijk mode voor kleine en wat grotere maten. Laten we daar meteen ook maar eens duidelijk in zijn.
 
Het dames inkoopteam is sterk onderweg om naast onze indrukwekkende labels vernieuwing aan te brengen en dat is voor komend winterseizoen  2018/2019 ook zeer goed gelukt. De nieuwe merken bij de dames:  Isabel Marant en  Zadig&Voltaire zijn geen doorsnee nieuwkomers en we zijn dan ook heel trots en gelukkig dat ze ons merkenpakket gaan aanvullen. Een groot compliment aan het Inkoopteam damesmode.
 
Tenslotte.
We sluiten medio augustus ons zomerseizoen 2018 af. Natuurlijk kunt U te allen tijde als late vakantieganger nog terecht voor het broodnodige t-shirt, een korte broek, enzovoorts. Maar we staan in de startblokken om onze klanten te ontvangen in een wereld van herfst- en wintermode.  Op onze site kunt u die wereld al bewonderen. Werkelijk prachtige materialen en kleuren en comfort met als cashmere aanvoelende materialen. U krijgt daar wel zin van om ze te dragen. Bij de mannen zal ook Sports weer als een rode draad door de collectie wandelen. En bovendien mag mooi er weer zijn. Kort en goed: wij zijn klaar om u te ontvangen en met veel passie de collectie op juiste wijze met Brabantse gezelligheid te presenteren.
Lieve modegroet,
Tobias & Jimmy's Team    

 

#FOLLOWUS

@jimmysmode

STAY IN TOUCH

Benieuwd naar alle ontwikkelingen bij Jimmy's? Volg ons dan via onze social media kanalen en schrijf je hier in voor onze newsletter.

Whatsapp
Morgen Internet - Zorgeloos website