Italiaanse kamer

In onze sfeervol ingerichte Italiaanse kamer presenteren wij o.a. de collecties van Pal Zileri, LAB en Brian Dales. Hier vindt u mooie, luxe kostuums met speciale en stijlvolle details. U kunt in deze kamer in alle rust uw trouwkostuum of business suit uitzoeken. En u maakt uw outfit compleet met klassieke handgemaakte schoenen van Santoni. Een van onze medewerkers geeft u graag een advies op maat. Voor het maken van een afspraak voor uw trouwkostuum kunt u zich richten via mail naar

klantenservice@jimmysmode.nl

Made to Measure

Heeft u een speciale maat? Of wilt u samen met een van onze deskundige adviseurs uw ideale kostuum samenstellen? De collectie van Pal Zileri leent zich daar uitstekend voor. De made to measure collectie loopt van maat 44 t/m 66. Elk seizoen laten wij u de prachtige nieuwe stoffencollecties zien.

Bel ons voor een afspraak en onze kleermaker neemt de tijd om uw kostuum in te meten en samen met u de knopen, voering, stiksels, en knoopsgaten uit te zoeken. Zo maken wij het voor elke man mogelijk om er stijlvol uit te zien.